Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Vežba delovanja u nesrećama - u sredu na jezeru "Bubanj"
 
 

Vežba delovanja u nesrećama - u sredu na jezeru "Bubanj"

vatrogasciPokazna vežba delovanja u nesrećama ''Kragujevac 2011'' biće održana u sredu na prostoru kod jezera Bubanj, na kojoj će učestvovati predstavnici lokalne samouprave, vatrogasno spasilačke jedinice, Saobraćjne policije, Hitne pomoći i Crvenog krsta. Cilj ove vežbe je provera koordinacije institucija u slučaju vanrednih situacija.

Kako spasavati ljude u ruševinama nakon zemljotresa, gasiti požar i sprečiti curenje gasa i kako spasiti decu iz autobusa u velikoj saobraćajnoj nezgodi? 

U vežbi će učestvovati predstavnici Lokalne samouprave, Vatrogasno spasilačke jedinice, Saobraćajne policije, Hitne pomoći, Crvenog krsta. Uigranost i visok stepen koordinacije ključni su faktori spasavanja u slučaju vanrednih situacija, prirodnih i drugih nepogoda.

I građani treba da znaju kako da reguju u određnim vanrednim situacijama. . Zato svi koji žele mogu prisustvovati pokaznoj vežbi Kragujevac 2011. koja će imati preko 120 učesnika.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');