Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Anketa kroji plan o razvoju saobraćaja
 
 

Anketa kroji plan o razvoju saobraćaja

KG-raskrsnicaU programu izrade Strategije razvoja saobraćaja Kragujevca sprovedeno je anketiranje građana sa ciljem da se utvrdi kakva je trenutna situacija u oblasti saobraćaja u gradu.

Zbog efikаsnijeg rešаvаnjа problemа u saobraćaju i kompletne analize stanja sprovedene su dve ankete među građanima.

Prva anketa je namenjena svim građanima, a odnosi se na kvalitet saobraćaja u gradu i identifikovanje problema, osećаj  bezbednosti u sаobrаćаju i kvalitet gradskog prevoza. Druga anketa namenjena je prvenstveno roditeljima i odnosi se na rešаvаnje problemа bezbednosti dece u sаobrаćаju.

Rezultati ankete očekuju se krajem leta, kada treba da otpočne izrada plana za razvoj saobraćaj u Kragujevcu. Izrada ovog strateškog dokumenta finansira se iz pretpristupnih fondova Evropske unije.

Anketama je obuhvaćeno 1.000 ispitanika. Kragujevčane je anketiralo 40  volontera, studenata kragujevačke Visoke tehničke škole strukovnih studija za informatiku, mašinstvo i saobraćaj.

Izvor: SumadijaPress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');