Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Veće dalo saglasnost za kredit
 
 

Veće dalo saglasnost za kredit

gradsko_vece_kragujevacGradsko veće Kragujevca, na današnjoj sednici, dalo je saglasnost na zaključenje Ugovora o kreditu sa bankom „Inteza“, u iznosu od 197 miliona dinara sa rokom otplate osam godina i grejs periodom od 12 meseci Kredit je namenjen za finansiranje kapitalnih investicionih rashoda, a pomenuta banka je ponudila najpovoljnije uslove.

Odobornici Skupštine grada dali su saglanost za uzimanje tog kredita 14. aprila, a sredstva će biti utrošena za završetak zatvorenog bazena, Tehničko–operativnog centra JKP ''Vodovod i kanalizacija'', putnu infrastukturu i centralnu gradsku ambulantu.

Na sednici je prihvaćen i predlog da, u programu međunarodne razmene, 30 učenika osnovnih i srednjih škola boravi u Piteštiju i letovalištu na Crnom moru u Rumuniji, od 18. do 31. jula.

Data je i saglanost  Preduzeću za izgradnju grada za postupak javne nabavke za izbor izvođača radova na rekonstrukciji ulica u naselju Erdoglija - Kameničkoj, Srpskih dobrovoljaca, Švan Karla i Alekse Dundića. Vrednost radova je oko 30 miliona dinara.

Izvor: SumadijaPress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');