Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Projekat samozapošljavanja od igara na sreću
 
 

Projekat samozapošljavanja od igara na sreću

dinariGrad Kragujevac dobio je danas od igara na sreću 2,2 miliona dinara za realizaciju projekta samozapošljavanja. Savetnik ministra za ljudska, manjinska prava i državnu upravu Aleksandar Radosavljević uručio je danas predstavnicima grada Kragujevca rešenje o prenosu namenskih sredstava od igara na sreću. 

Prema njegovim rečima, raspolagali su sa 120 miliona dinara budžetskih sredstava koja su prikupljena od igara na sreću i koja suraspodelili na 64 lokalne samouprave. 

Član gradskog veća za privredu Vlado Vučković je rekao novinarimada će iz fonda igara na sreću sredstva biti usmerena na dodeludonacija za 15 korisnika u iznosu od po 200.000 dinara zazapočinjanje sopstvenog posla.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');