Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac „Crveni đavoli“ misle na decu
 
 

„Crveni đavoli“ misle na decu

ulazVerni navijači kragujevačkog Radničkog, popularni „crveni đavoli“, organizovani u Udruženje građana „Crveni đavoli 1989 Kragujevac“ organizovaće 12. avgusta, u bašti Doma omladine u Kragujevcu (22,00) humanitarni koncert u cilju prikupljanja sredstava za Prihvatnu stanicu i prihvatilište za decu i omladinu u Kragujevcu. 

Kako je najavljeno, nastupiće poznati hip-hop sastav „Fantastična četvorka“ koju čine Škabo, Marlon Brutal, Žobla i Di-Džej Iron iz Beograda, a podršku će im pružati „Sab“ i Di-Džej Fokus. Ulaznice, po popularnoj ceni od 150 dinara biće prodavane u Domu omladine i kafeu „Kafe“, i sav prihod ići će Prihvatilištu za decu i omladinu.

Navijači Sportskog društva Radnički i Udruženje građana „Crveni đavoli 1989 Kragujevac“, kako kažu, nastavljaju tradicionalnu akciju pomaganja Dečjeg doma „Mladost“ sa ciljem da se obezbede što bolji uslova za štićenike ove ustanove i pospeši proces njihovog uključivanja u društvene tokove mladih Kragujevca.

Izvor: SumadijaPress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži