Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Klinički centar prezadužen
 
 

Klinički centar prezadužen

klinicki_centarKlinički centar Kragujevac duguje više od milijardu 300 milona dinara. Sa ovim problemom, koji opterećuje poslovanje, upoznato je i Ministarstvo zdravlja. U Kliničkom cenru objašnjavaju da je reč o dugovanjima nagomilanim u prethodne tri godine.

U Kragujevačkom kliničkom centru su, prema rečima ministra zdravlja, neophodne brojne rekonstrukcije, lekari određenih specijalnosti, ali je najpotrebniji novac za vraćanje dugova. 

Predstavnici Kliničkog centra i Ministarstva zdravlja najavljuju da će, pošto je ustanovljen, problem dugovanja biti uskoro rešen, ali bez preciznijeg objašnjenja na koji način.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');