Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Asfaltiranje u rekordnom rok
 
 

Asfaltiranje u rekordnom rok

asfaltU ulici Nikole Pašića, u blizini Doma sindikata, rupa u asfaltu od oko metar sa metar, stajala je skoro nedelju dana. Danas, u toku prepodneva je, napokon, sanirana.Pošto se radi o veoma prometnoj ulici u centru grada, pokušali smo jutros da dođemo do odgovora zašto je potrebno toliko vremena za „rutinsku sanaciju slivne rešetke“.

Sanacija ulica i trotoara u Kragujevcu odgovornost je JP „Niskogradnja“. Šef odseka, Zoran Milenković, nije se obradovao pitanju našeg novinara.

- Nismo imali asfalta do jutros, zato! - ljutito je rekao. 

Uz malo ubeđivanje oko broja dana koliko je rupa zapravo stajala, do kraja razgovora, ipak, dobijamo obećanje da će problem biti rešen već u toku dana.

Nedugo nakon razgovora primili smo poziv gospodina Milenkovića kojim nas je obavestio da je sve već sanirano. 

Ekipa Šumadijapress-a je proverila činjenice na licu mesta i zista jeste tako. Saobraćaj kroz ulicu Nikole Pašića odvija se uredno i bez problema.

Ostaje dilema da li je jutrošnje interesovanje redakcije podstaklo brzinu rešavanja ili su u „Niskogradnji“ posao odlagali samo zbog, kako nam je rečeno, nedostatka materijala? 

Bez obzira na razlog, važno je da je kvadratni metar asfalta na kraju postavljen u rekordnom roku, pošto je čitava priča, od prvog poziva do konačne verzije teksta, trajala svega par sati. 

Zbog udarnih rupa na kolovozu mnogi vozači često imaju veliku štetu na svojim vozilima. Još su ozbiljniji slučajevi povreda koje su neki građani dobili dok su se kretali trotoarima, a krađa poklopaca sa šahti dodatno ugrožava bezbednost i pešaka i automobila. Odgovornost u takvim slučajevima treba potražiti na više adresa, ali građanima uvek preostaje mogućnost i da podnesu tužbu i traže naknadu štete.

Izvor: SumadijaPress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži