Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Poznati instruktori - na redu popisivači
 
 

Poznati instruktori - na redu popisivači

popisivaciNakon zasedanja Popisne komisije utvrđen je spisak kandidata koji će biti angažovani na poslovima u vezi sa popisom stanovništva u ulozi instruktora-kontrolora. Spisak je od danas dostupan javnosti u kancelariji Komisije, u ulici Miloja Pavlovića broj 12, i na sajtovima Grada i RZS.

Potrebe za instruktorima za grad Kragujevac su 110 lica, a ukupno je, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, prijavljeno 893 kandidata. Sve prijave su bile šifrovane, a rang lista je formirana prema broju bodova. Vrednuje se stručna sprema, iskustvo na sličnim poslovima, nezaposlenost i drugo. Prvi na listi potencijalno angažovanih kanidata ima 14 poena, dok najniže rangirani ima osam.

Zbog velikog broja kandidata sa istim bodovnim stanjem, Komisija nije imala nimalo lak zadatak, kažu nedležni za „Šumadijapress“.

Prednost prilikom odabira između onih koji su imali isti broj bodova, kako je i najavljeno, imali su oni koji imaju iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Oni koji su se našli na spisku imaju obavezu da dokažu tačnost podataka navedenih u prijavi, dok svi oni koji su ostali „ispod crte“ mogu da podnesu žalbu u roku od 24 časa, lično, u kancelariji Komisije.

Konačni spisak biće objavljen nakon isteka roka za žalbu, a za sve one koji nisu prošli sada, postoji i druga šansa. Konkurs sa popisivače zvanično je otvoren, a prijava se dostavlja lično u periodu od 15. do 19. avgusta, opet u kancelariji Popisne komisije.

Potrebe sa popisivačima su daleko veće od broja onih koji su angažovani kao instruktori i kreću se oko 40.000 lica.

Podsećanja radi, popis stanovništva u Srbiji obaviće se od 1. do 15. oktobra 2011. godine.

Izvor: SumadijaPress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži