Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Obeležava se dan mladih u Kragujevcu
 
 

Obeležava se dan mladih u Kragujevcu

mladiMeđunarodni dan mladih biće danas obeležen i u Kragujevcu brojnim aktivnostima koje će u Velikom parku od 18 časova organizovati Kancelarija za mlade i Omladina Jazasa. Omladinske organizacije podsetiće da su mladi važan resurs društva i da je njihov najveći problem nezaposlenost.

Svoje radove predstaviće učenici škole ''Vukašin Marković'', Đački parlament Prve gimnazije izvešće kreativnu igru ''lavirint'', a nevladina organizacija ''Stablo'' će sa mladima crtati grafite. 

Iznenađenje večeri biće igrači kluba američkog fudbala ''Divljih veporva'' koji će izvesti početni trening i pokazati osnove igre svim zainteresovanim mladima.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');