Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Grad dobija podzemnu garažu
 
 

Grad dobija podzemnu garažu

parking_PCentar Kragujevca, od pošte, preko parkinga ispred robne kuće, do suda i ''Zlatne ruže'' uskoro bi mogao da dobije sasvim novi izgled. Planirana je izgradnja podzemne garaže, a površinu će krasiti veliki gradski trg. 

Centralno mesto na novom trgu zauzeće spomenik utemeljivača moderne srpske države kneza Miloša Obrenovića. Parking prostor u podzemnoj garaži biće takodje uređen u skladu sa najnovijim svetskim standardima za takav tip gradnje i imaće 520 mesta. Ukupna vrednost projekta iznosi oko 5 miliona evra, a planirano je da bude realizovan u dve faze. Prva faza mogla bi da počne za 2-3 meseca, a gradnja će, kako se procenjuje, trajati do 6 meseci.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');