Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Vraća se imovina gradu
 
 

Vraća se imovina gradu

kg-gradGrad Kragujevac uskoro bi mogao ponovo da raspolaže svojom imovinom na više atraktivnih lokacija. Među njima su i poslovni prostori i zemljište koji su preduzeću TP ''Srbija'' pre više decenija dati na privremeno korišćenje. Kako podsećaju u gradskoj upravi, nerešeni imovinski odnosi postoje i sa preduzećima PKB, 22. decembar i Robne kuće Beograd, sa kojom se vodi sudski spor.

U gradskoj upravi ističu da lokalna samouprava neće odustati od toga da ponovo raspolaže svojom imovinom bez obzira na dugotrajne procedure za utvrđivanje vlasništva i, kako kažu višegodišnje sudske postupke koji su u pojedinim slučajevima neizbežni.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');