Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Poziv iz popisne komisije
 
 

Poziv iz popisne komisije

popisivaciKomisija za popis za terotoriju grada Kragujevca pozvala je kandidate ''ispod crte'' da sutra u 9 sati dođu u salu Skupštine grada radi popune potrebnog broja, s obzirom na to da je jedan broj odustao, odnosno nije dostavio traženu dokumentaciju. 

Takođe, potrebna je i popuna popisivača za naselja za koja u preliminarnim listama nema prijavljenih kandidata, odnosno za koja se nije prijavio dovoljan broj kandidata za popisivača.

Iz Komisije za popis navode da zainteresovani kandidati treba da ponesu prvi deo prijave sa brojem, a od dokumentacije fotokopiju lične karte, studenti fotokopiju diplome, indeksa ili potvrde o statusu studenta, a nezaposleni potvrdu o statusu nezaposlenog ili fotokopiju kartona sa evidencije Službe za zapošljavanje.

Kandidati koji nisu dostavili dokumenta u roku, kao i oni koji nisu prošli proveru rukopisa nemaju pravo učešća u ovoj prozivci, naglašavaju u Komisiji za popis.

Izvor: RTK

Komentari  

 
+1 #1 Zoran Ciric 14-10-2011 12:33
Kako je organizovan popis?
Stanujem u ulici Nikole Pasica 35/II i niko nije dolazio za popis.
Nikakve poruke ukoliko sam na poslu jednostavno nista kao da nije popis.
I sta sada?
Intervenisao sam dva puta i nista.Mnogo je nezaposlenih a taj ko je dobio ovaj posao za koji ce biti placen nije se udostojio cak ni da dodje.
Naglasavam da ni moji roditelji takodje nisu popisani.
Strasno !
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži