Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevac turistički centar
 
 

Kragujevac turistički centar

kg-gradGrad Kragujevac i Centralna Srbija, postaće nova turistička destinacija, koja će zauzeti važno mesto u Nacionalnoj Strategiji razvoja turizma Republike Srbije, saopšteno je u Beogradu na prezentaciji o dosadašnjim rezultatima projekta Revizije Strategije. 

Prvobitno usvojena strategija imala je mnogo nedostataka, pa se veoma ozbiljno pristupilo njenoj reviziji, koja bi pre svega trebalo da ispravi greške i pravilno pozicionira nepravedno zapostavljene turističke znamenitosti, među kojima je bio i Kragujevac.

Pozicioniranje Kragujevca i nejgove okoline, kao turističke destinacije, u Nacionalnoj strategiji veoma je bitno,zbog ulaganja, donacija i dobijanja sredstava za investicione projekte za razvoj turizma, jer ukoliko destinacija nije identifikovana kao turistička, nema ni osnova za dobijanje sredstava.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');