Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Od srede rezultati iz kragujevačke bolnice stižu poštom
 
 

Od srede rezultati iz kragujevačke bolnice stižu poštom

kbc-internoGrađani koji se leče u Kliničkom centru u Kragujevcu moći će od srede, 7. septembra, poštom da dobijaju rezultate dijagnostike i bolničke otpusne liste, najavio je danas Klinički centar u tom gradu.

Zahtevi za dostavu rezultata post ekspresom biće dostupni pacijentima Kliničkog centra na mestu uzimanja analize, kao i u Službi upisa pacijenata u Kliničkom centru, a predavaće se zdravstvenom radniku zajedno sa uputom.

"Kada rezultati dijagnostike budu urađeni biće poslati na navedenu adresu, post ekspresom po ceni od 155 dinara", kaže se u saopštenju.

Slanje bolničkih rezultata poštom je, kako je navedeno, posebno korisno za pacijente koji u Kragujevac dolaze na lečenje iz drugih gradova - Tutina, Novog Pazara, Raške, Užica, Kraljeva, Čačka, Kosovske Mitrovice, Jagodine, Paraćina i Aranđelovca.

Promocija i zvanično uvođenje te poštanske usluge najavljeno je za sredu 7. septembra u 11 časova u holu Urgentnog centra u Kragujevcu.

Izvor: Blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');