Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Volonteri postavljaju sprave za vežbanje
 
 

Volonteri postavljaju sprave za vežbanje

mladi-su-zakonDanas u 12 časova u Velikom parku (na zelenoj površini pored restorana KOŠ) počinju radova na postavljanju sprava za vežbanje. Aktivnosti se sprovode po konkursu za najbolju volontersku akciju.

Aktivnosti sprovodi Interaktiv-klub mladih, po konkursu Udruženja "Sunce" resurs centra za Šumadijski okrug. Aktivnosti finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Mladi volonteri će postaviti sprave za vežbanje u Velikom parku na zelenoj površini pored restorana Koš. Cilj ove akcije je da se omogući svim mladima da vežbaju na otvorenom, čime promovišemo zdrave stilove života. Postavljanjem sprava za vežbanje povećaćemo broj sadržaja u Velikom parku, čime ćemo omogućiti da veći broj mladih uživa u prirodi i time se zdravije razvija.

Da bismo zajedno omogućili da budu vidljive i široj javnosti, pozivamo vas da u četvrtak, 8. septembra sa početkom u 12 časova prisustvujete početku realizacije ove akcije kako bismo pokazali rezultate truda koji ovi mladi ljudi ulažu kroz aktivnosti od opšteg interesa i za dobro svih mladih, ali i celog društva. Na samoj akciji biće prisutni predstavnici Resurs centra Udruženja za socijalni razvoj „Sunce“ za Šumadijski okrug koji će moći zainteresovanima da obezbede sve dodatne informacije.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');