Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Skraćeni časovi u Prvoj tehničkoj školi zbog vrućine
 
 

Skraćeni časovi u Prvoj tehničkoj školi zbog vrućine

djaci_u_skoliU Prvoj tehničkoj školi u Kragujevcu, koju pohađa oko 1.400 đaka, časovi su zbog visokih temperatura skraćeni na 35 minuta, rečeno je agenciji Beta u toj školi. Direktorka škole Biljana Šipovac je rekla da su časovi skraćeni juče i da će tako biti i danas, a da će od ponedeljka biti vraćeni na trajanje od 45 minuta.

Ona je navela da to nije nikakav "hir" direktora već stvarna potreba, jer su se u popodnevnoj smeni neke učenice onesvestile zbog vrućine. Prema rečima Šipovac, uslovi za rad su veoma teški, jer su sve učionice na južnoj strani, nisu klimatizovane, a stolarija koja je stara više od 40 godina se "upalila". Ona je o odluci o skraćenju časova u Prvoj tehničkoj školi obavestila Školsku upravu.

Izvor: Blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');