Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Alarmantno: Bolnica u Kragujevcu ostaje bez materijala
 
 

Alarmantno: Bolnica u Kragujevcu ostaje bez materijala

institut za_javno_zdravljeInstitutu za javno zdravlje Kragujevac dobavljači otkazuju ugovore zbog štrajka i blokade te zdravstvene ustanove. bog štrajka zaposlenih u Institutu za javno zdravlje Kragujevac, koji traje od 26. septembra, kao i zbog njegove blokade u poslednja četiri dana, veliki snabdevači te zdravstvene ustanove počeli su da otkazuju ugovore.

- Naš glavni dobavljač materijala za mikrobiologiju, testova i supstanci je zbog novonastalog stanja u Institutu juče otkazao ugovor. Ustanova će stati ukoliko ne budemo imali čime da radimo. S druge strane, zgrada je blokirana već četiri dana, štrajkači ne dopuštaju meni i mojim kolegama da uđemo, čime nam krše pravo na rad - kaže za Kurir Dragoljub Đokić, direktor Instituta čiju smenu zahteva deo lekara. Dr Dragana Ivanović, predsednica štrajkačkog odbora, kaže da se poštuje minimum procesa rada i da ne zna da li dobavljači otkazuju ugovore.

Izvor: Kurir

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');