Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Grupa novinara iz EU posetila Regionalnu privrednu komoru Kragujevac
 
 

Grupa novinara iz EU posetila Regionalnu privrednu komoru Kragujevac

privredna komora_kgPredstavnici medija iz EU posetili su u sredu (26. oktobra 2011.) Regionalnu privrednu komoru Kragujevac. Posetu je organizovala Evropska komisija, a novinare su pozdravili Predrag Lučić, direktor Agencije za privlačenje investicija i podršku biznisu Centralne Srbije i Ljiljana Cvetić, sekretar Regionalne privredne komore Kragujevac.

Prisutni novinari iz 9 medijskih kuća: "Irish Times", "Der Tagesspiegel", "Die Presse", "Polsat", "Canal Sur", "l’ Echo", "Czech Television", "Marianne" i "De Morgen", imali su priliku da čuju prezentacije partnera RPK Kragujevac, Regionalne agencije za lokalni ekonomski razvoj, Grada Kragujevca, Business Start up Centra i Univerziteta iz Bolonje.

Nakon održanih prezentacija i pitanja novinara koja su se najviše ticala nezaposlenosti, investicije kompanije "Fiat" i podrške Vlade Srbije naporima lokalnih aktera u privlačenju investicija, delegacija je posetila dve uspešne firme, "SCGM" i "Gomma line" iz Kragujevca.

Izvor: eKapija

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži