Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Sajam turizma u Kragujevcu
 
 

Sajam turizma u Kragujevcu

sumadija sajamŠumadija sajam "Kragujevac", u saradnji sa Gradom i TO "Kragujevac", od 24. do 26. novembra, organizovaće Treći međunarodni sajam turizma i seoskog turizma. Sajam se održava pred novu zimsku turističku sezonu. U cilju predstavljanja turističkih potencijala Srbije i zemalja Regiona, okupiće se brojni izlagači - turistički centri, banjska i klimatska lečilišta, zdravstveno-rekreativne i SPA kapaciteti, nacionalne, regionalne i gradske turističke organizacije, predstavnici seoskog, rečnog i lovnog turizma, turističke agencije sa objedinjenom ponudom za zimu 2011/2012, novogodišnje, božićne i uskršnje praznike.

Osnovu Sajma, koji se odžava u srcu Šumadije, čini seoski turizam, turističko-privredna grana u usponu. Biće prikazani primeri dobre prakse iz zemalja u okruženju a predstaviće se i brojna domaćinstva iz Srbije koja se bave turizmom. Trećeg dana Sajma posetioci će uživati u "Šumadijskoj čajanci" - takmičenju u pripremanju kuvane rakije.
Treći međunarodni sajam turizma i seoskog turizma pratiće i stručna savetovanja ministarstava Ekonomije i regionalnog razvoja i Poljoprivrede, šumarstva i vodoprovrede, YUTE i drugih asocijacija, kao i izložbeno-edukativni i komercijalni sadržaji.

Izvor: Gdestinacija

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');