Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac "Azbučnik kragujevačkih sela"
 
 

"Azbučnik kragujevačkih sela"

seloZa 8. Šumadijski sajam poljoprivrede, Grad Kragujevac izdao je knjigu ''Azbučnik kragujevačkih sela''. U njoj su sabrane činjenice o selima, žiteljima, istorijskim dogadjajima i ličnostima, ali i geografski, etnološki i statistički podaci. Knjiga je nastala od materijala koje su zaposleni u Odeljenju za poljoprivredu prevaskohodno prikupljali za projekte namenjene poljoprivrednicima.

Izdavač knjige je Grad Kragujevac, Gradska uprava za privredne resurse, Odeljenje za poljoprivredu. Svake nedelje u emisiji ''Agrodnevnik'' Televizije Kragujevac, iz Azbučnika će biti predstavljeno po jedno, od 56 kragujevačkih sela.

Izvor: RTK / photo Zoran Petrović

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');