Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Ministarka pravde u Kragujevcu
 
 

Ministarka pravde u Kragujevcu

snezana malovicMinistrka pravde Republike Srbije Snezana Malović i predsednica Vrhovnog kasacionog suda Nata Mesarović održale su radni sastanak sa sudijama i predsednicima sudova sa teritorije Apelacionog suda u Kragujevcu. Prema rečima ministarke Malović na dobrom smo putu da budu ostvareni osnovni ciljevi reforme pravosuđa, efikasnost intenziviranje borbe protiv organizovanog kriminala i kriminala uopšte, korupcije i jačanje investicija kroz postupanje privrednih sudova.

Ona je izrazila zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima reforme ali i navela da ima jos prostora za unapređenje da bi građani Srbije bili zadovoljniji radom sudova. Predsednica Vrhovnog kasacionog suda Nata Mesarović je ocenila da Apelacioni sud u Kragujevcu sa područnim sudovima radi solidno i postiže dobre rezultate ali i da su potrebna poboljšanja u radu Osnovnih sudova.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži