Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Danas počinje sajam turizma
 
 

Danas počinje sajam turizma

sumadija sajamDanas u Kragujevcu počinje Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma, na kome će se predstaviti oko 50 izlagača. Trodnevna turistička manifestacija traje do subote 26. novembra do kada će se predstaviti turističke organizacije, banjski i planinski turistički centri, zdravstveno-rekreativni i SPA kapaciteti, kapaciteti seoskog, lovnog i ribolovnog turizma, kao i brojne turističke agencije.

Prvog sajamskog dana Gradska turisticka organizacija Kragujevca potpisaće protokol o saradnji sa Tturističkom organizacijom iz Trebinja.

Organizatori najavljuju da će posebna pažnja biti posvećena seoskom turizmu i predstavljanju turističkih potencijala Srbije i zemalja regiona.

Manifestaciju će pratiti brojn prateći sadržaji, a pored strucnih tribina i prezentacija na sajmu će biti organizovani i zabavni programi.

Kuvaće se lovacki gulaš i riblja čorba i šumadijski čaj, a posetioci će biti u prilici da vide repliku gradskog i seoskog zivota iz doba Obrenovića.

Organizatori sajma su Šumadija sajam i Gradska turistička organizacija, u saradnji sa kragujevačkom Gradskom upravom.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');