Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Sajam turizma - pun pogodak
 
 

Sajam turizma - pun pogodak

 sajam turizmaZavršen je Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma, koji je u protekla tri dana bio organizovan na kragujevačkom Šumadija sajmu. Poslednji sajamski dan obeležilo je kuvanje gulaša i vruće rakije, a svoja domaćinstva predstavili su meštani 12 kragujevačkih sela koji se bave seoskim turizmom.

Pre svečanog zatvaranja, izveden je kulturno umetnički program i dodeljene nagrade srećnim dobitnicima koji su tokom tri dana obilazili sajamske standove. Izlagači i posetioci kao i Turistički savez Srbije dali su sajmu odlične ocene. U Gradskoj turističkoj organizaciji kažu da je ovogodišnja manifestacija pun pogodak jer je došlo do brojnih dogovora o saradnji sa drugim regionima u cilju promovisanja Kragujevca i okolnih sela.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');