Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Hitna pomoć radi punom parom
 
 

Hitna pomoć radi punom parom

hitna pomocPromena vremenskih uslova za lekare Zavoda hitne medicinske pomoći znači i povećan obim posla. Osim poziva hroničnih bolesnika lekari upozoravaju i na preterano konzumiranje alkohola u vreme slava.

U Hitnoj pomoći povećan je i rad lekara u ambulanti, jer ovo vreme pogoduje respiratornim infekcijama. Mada su simptomi slični gripu, povišena temperatura, kijavica i kašalj, lekari kažu da još nije sezona gripa i virus nije izolovan. S obzirom na oscijalicije temperature vazduha i atmosferskog pritiska savet je, pre svega hroničnim bolesnicima koji najviše i osećaju promenu vremena, da vode računa o svom zdravlju i redovno uzimaju terapiju.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');