Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Izabrana zaštitna lica Plaza centra Kragujevac
 
 

Izabrana zaštitna lica Plaza centra Kragujevac

plaza kgNa maloj sceni Knjaževsko-srpskog teatra održan je kasting na kome su izabrana zaštitna lica šoping centra Kragujevac Plaza. Konkurs je bio otvoren od polovine oktobra do 21. novembra i mogli su da se prijave kandidati starosti od 13 do 65 godina. Od preko 500 kandidata koji su aplicirali na konkurs, 75 ih je ušlo u uži izbor, 23 u finalni, a izabrano je sedam kandidata koji će biti u TV spotu, na bilbordima i štampanim medijima za Kragujevac Plaza reklamnu kampanju.

Kandidati su se predstavili stručnom žiriju koji su činili član Gradskog veća za investicije i razvoj gradskih resursa Nebojša Vasiljević, Sagiv Meger, generalni direktor Plaza centara za Srbiju, Marina Kotevski, TV lice i reditelj Dragoslav Ulić, a prema rečima žirija nije bilo lako doneti odluku.

Izabrani Filip Martinović, Đorđe Miljković, Đorđe Mirković, Nikola Miljković, Nina Vulović, Suzana Grbović, Jelena Pejović biće promotivna lica i uradiće spotove i bilborde za ovu kompaniju koja bi u Kragujevcu trebalo da otvori svoj šoping centar 21. februara 2012. godine.

Kragujevac Plaza je prvi od tri projekta koji su planu da se realizuju u Srbiji. Na izgradnji Plaza centra u Kragujevcu angažovano je oko 1.200 radnika dok će sam šoping centar zaposliti oko 400 Kragujevčana.

Izvor: Danas

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');