Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Nova firma gazduje bazenima
 
 

Nova firma gazduje bazenima

grad bazeniGrad Kragujevac osnovaće novo preduzeće "Park" koje će gazdovati bazenima i sportskom halom u Velikom parku u Kragujevcu, najavili su gradski čelnici. Član gradskog veća za investicije i razvoj gradskih resursa Nebojša Vasiljevic rekao je da će novi sportski centar u prvoj fazi upošljavati oko 25 radnika, od kojih će jedan broj biti preuzet iz postojećeg Sportskog centra "Mladost" koji je do sada upravljao sportskim objektima.

Prema rečima Vasiljevića, direktor novog sportskog centra biće dosadašnji direktor Šumadija sajma Boris Radivojević. Privredno društvo "Park" biće jednočlano, bez svoje imovine i biće osnovano sa novčanim ulogom.

Nakon osnivanja novog preduzeća, kazao je Vasiljević, grad će mu na korišćenje dodeliti zatvoreni bazen, koji će biti otvoren 18. decembra, kompleks otvorenih bazena, halu u Velikom parku, sportske terene na otvorenom i jezero u Ssumaricama.

On je naveo da se radi o objektima za vodene sportove i rekreaciju , za koje je grad želi da obezbedi gazdovanje na "adekvatan način".

"Nakon osnivanja novog sportskog centra, postojeći sportski centar 'Mladost' će zadržati delatnost u vezi sa halom 'Jezero' i održavanjem svih sportskih terena, što znači da neće više moći da se bavi zakupom prostora", rekao je Vasiljević.

O predlogu gradskog veća o osnivanju novog privrednog društva izjasniće se i odbornici Skupštine grada, a početak rada nove firme predvidjen je za 1. januar 2012. godine", rekao je Vasiljević.

Izvor: B92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');