Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Izvoz Fijatovih automobila i brodovima
 
 

Izvoz Fijatovih automobila i brodovima

fasGradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović sa saradnicima organizovao je danas prijem za četvoročlanu delegaciju iz Bara, koja je u Kragujevac doputovala u radnu posetu. Kako se približava početak serijske proizvodnje automobila u FAS – u, sve je aktuelnije i pitanje najpovoljnijeg načina za izvoz vozila.

Imajući u vidu da je planom predviđeno da se širom sveta godišnje isporuči 300 000 vozila, a da će istovremeno iz Italije stizati delovi za pogon u Kragujevcu, najprirodnije je, rečeno je, da se ti poslovi realizuju preko Bara.

O mogućnostima Luke Bar danas će sa predstavnicima Fiata razgovarati Dragan Simović, potpredsednik Opštine Bar, Predrag Ivanović predsednik borda direktora Luke Bar, Slobodan Pajović izvšni direktor i Deda Đalović direktor za razvoj i tehniku Luke Bar.
Luka Bar u tom poslu ima iskustvo od pre 30 godina, kada se iz Kragujevca za Ameriku izvozio ''jugo gv''.

Luka Bar će, prema rečima Predraga Ivanovića ponuditi Fiatu svoje kapacitete, a to znači potreban prostor, potreban broj ljudi i iskustvo.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');