Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Preduzeću Sunce nagrada VIRTUS
 
 

Preduzeću Sunce nagrada VIRTUS

sunce marinkovicKompanija „Sunce Marinković“ iz Kragujevca dobila je nagradu za korporativnu filantropiju VIRTUS 2011. u kategoriji malih i srednjih prduzeća. Nagrade se tradicionalno dodeljuju kompanijama i preduzećima koja su na najdelotvorniji način doprinela opštem dobru, pružajući podršku neprofitnim akcijama ili organizacijama civilnog društva u protekloj godini.

Nagradu za doprinos lokalnoj zajednici dobila je kompanija „Holcim“, dok je nagradu za podršku najinovativnijem projektu dobio Fond B92. „ERSTE banka“ je dobila dve nagrade - za doprinos na nacionalnom nivou i za volontiranje, dok je nagradu za dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnog sektora dobio „Telenor“.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');