Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Budžet grada čuva razvojni karakter
 
 

Budžet grada čuva razvojni karakter

skupstinaBudžet Kragujevca će u narednoj godini iznositi skoro osam milijardi dinara, ako predlog koji je usvojilo Gradsko veće prihvati Skupština. U odnosu na ovogodišnji, predloženi budžet uvećan je za više od milijardu dinara. Najveće povećanje prihoda očekuje se od poreza na zarade zaposlenih. Gradsko veće ocenilo je da je ovim predlogom, uprkos krizi, zadržan razvojni karater budžeta.

Transferna sredstva koja stižu iz republike biće umanjena za 50 odsto, ali će i pored recesije, 2012. u Kragujevcu biti godina sa većim investicijama, najavljuju u Gradskom veću.

O budžetu za narednu godinu odbornici Skupštine grada raspravljaće na sutrašnjoj sednici. Direktan prenos sednice možete pratiti na programu Radio Televizije Kragujevac od 9 časova.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži