Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Usvojen budžet za 2012. godinu
 
 

Usvojen budžet za 2012. godinu

skupstinaBudžet grada Kragujevca u 2012. godini iznosiće 7.990.000.000 dinara, odlučili su odbornici Skupštine grada. Izvorni prihodi, kako je planirano, učestvovaće sa 4,2 a ustupljeni sa 3,3 milijarde dinara. Najveće učešće u ustupljenim prihodima imaće porez na zarade, koji je planiran u iznosu 2.687.000.000 dinara. Taj prihod, zahvaljujući izmenjenim odredbama Zakona o finansiranju lokalne samouprave, veći je za 1.293.000.000 dinara na godišnjem nivou.

Odgovarajući na optužbe opozicije da je grad prezadužen, a planirani budžet nerealan i neuravnotežen, gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović je naglasio da je grad zadužen ispod proseka.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');