Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac ''Mekdonalds'' traži 40 radnika
 
 

''Mekdonalds'' traži 40 radnika

mekKompanija ''Mekdonalds'', koja će početkom naredne godine počerti da radi u šoping molu Plaza u Kragujevcu, zaposliće 40 mladih radnika sa najmanje trećim stepenom stručne spreme. Prijave zainteresovanih sa radnom biografijom primaće filijala Nacionalne službe za zapošljavanje do 14. decembra.

U kragujevačkoj filijali Nacionalne službe za zaposljavanje kažu Mekdonalds tražo mlade od 18 do 25 godina starosti, sa najmanje III stepenom stručne spreme, poznavanjem engleskog jezika i rada na računaru. Ova služba će primati radne biografije sa fotografijom zainteresovanih do 14. decembra, nakon čega ce biti odabrano od 150 do 200 kandidata.

Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u Kragujevcu trenutno ima oko 22 hiljade nezaposlenih.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');