Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Konvencija Pokreta Preokret u Kragujevcu
 
 

Konvencija Pokreta Preokret u Kragujevcu

cedaLider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je u sredu uveče u Kragujevcu da je u predstojećim danima odgovornost na onima koji vode zemlju, jer je pokret Preokret "sve učinio za preokret". "Ono što smo mogli to smo i uradili, pokrenuli smo stotine hiljada ljudi, preokrenuli opštine i gradove u Srbiji, u Evropi se priča o preokretu, ne kao stranačkom konceptu već kao o obliku života", poručio je Jovanović na završnoj konvenciji povodom deklaracije Preokret.

"To smo rekli onda kada nam je postalo jasno kako će se završiti ta nesrećna politika koja se u Srbiji vodi mimo ljudi i protiv ljudi, a to je činjenica koja se ne može sakriti medijskim blokadama i manipulacijama koje su karakteristične za ovaj trenutak isto kao '90-ih godina", rekao je lider LDP-a.

"Mi Evropu moramo ovde stvoriti, u Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu, na svakom mestu, a pre svega u nama, i ta Evropa nas obavezuje na istinu i na beskompromisnu politiku", poručio je Jovanović.

On je ocenio da je pogrešno uverenje da je Kosovo prepreka na evropskom putu Srbije i da može da ga proda za svoju evropsku ulaznicu.

"Ja u Evropu neću ići ni u Brisel, ni u Berlin, želim da živim Evropu u zemlji u kojoj sam rodjen, i iako pre tri godine nismo bili zajedno, sada moramo da budemo zajedno, ne sme da se ćuti i sklanja u stranu", zaključio je lider LDP-a i pokreta Preokret.

Izvor: Beta

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');