Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Dom zdravlja - 8000 analiza dnevno
 
 

Dom zdravlja - 8000 analiza dnevno

dom zdravlja kgU centralnoj laboratoriji kragujevačkog Doma zdravlja, možete da uradite sve analize, koje su vam potrebne za proveru zdrastvenog stanja. U ovoj laboratoriji, na najsavremenijim aparatima, radi stručno osposobljeno osoblje, kojim rukovodi doktor medicinskih nauka, biohemičar Veroljub Knežević.

Ova laboratorijska služba, obavlja sve analize predviđene zakonom o primarnoj zdravstevnoj zaštiti, na samo za Kragujevčane,već i za pacijente iz celog Šumadijskog okruga koji nemaju mogućnost da izvrše potrebne analize u svojim domovima.

Laboratorija je najsavremenije opremljena tako da su sve analize tačne i precizne i priznaju se na svim klinikama u zemlji i inostranstvu. U laboratorijskoj službi u Kragujevcu podsećaju pacijente da se pridržavaju saveta lekara, jer u suprotnom rezultati neće pokazati pravo stanje zdravlja pacijenta.

U Centralnoj laboratoriji,koja se nalazi u Stanovu i na još 11 punkotova u gradu dnevno se primi oko 500 pacijenata i uradi oko 8000 analiza. Svi rezultati se dostavljaju tokom istog dana, najkasnije do 10 sati narednog dana i mogu se preuzeti kod izabranog lekara.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');