Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac El zero serijski na proleće
 
 

El zero serijski na proleće

fasU fabrici Fijat automobili Srbija u utorak je počela probna proizvodnja novog modela vozila "el zero", a za proleće naredne godine najavljen je početak serijske proizvodnje, rekao je u Kragujevcu predsednik Srbije Boris Tadić. Nakon obilaska novih pogona fabrike Fijat automobili, Tadić je novinarima rekao da je menadžment Fijata potvrdio da će serijska proizvodnja novog modela početi na proleće.

On je kazao da je novi model sada na raznim testiranjima i da ima utisak da je izuzetno bezbedan, pošto je danas u njemu sedeo.

"Impresioniran sam tehnologijom koja će biti primenjena u proizvodnji, imamo iskorak u tehnološkom smislu, motor je biljantan, fantastičan čuvar energije, čuva ljude i od buke, a obezbedjuje i različite modifikacije automobila u budućnosti", rekao je Tadić. On je ocenio da Srbija mora da se industrijalizuje, pripremi za krizne udare i da iskustvo sa Fijatom pokuša da iskoristi na valjan način, da osnaži privredu, da lakše izgura finansijske nedaće koje pogadjaju čitav svet.

Izvor: Naslovi

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');