Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Škola za trudnice
 
 

Škola za trudnice

skola za trudniceŠkola za trudnice radi već skoro deceniju u okviru Centra za prevenciju. Program psiho-fizičke propreme trudnica traje četiri nedelje i za to vreme buduće majke dobijaju potrebne informacije o svemu što im je potrebno prilikom odlaska u porodilište, o samom toku porođaja, o nezi bebe i ličnoj higijeni nakon izlaska iz porodilišta i još mnogo korisnih detalja.

Sa trudnicama radi stručno medicinsko osoblje, a mlade majke dobijaju savete i od ginekologa, pedijatra, stomatologa, a imaju prilike da pogledaju i nekoliko edukativnih filmova.

Trudnoća je specifično stanje koje svaka žena doživljava na svoj način. Ono što je svim budućim mamama zajedničko je radost zbog dolaska novog člana, ali i strah da li će sve biti kako treba. U Kragujevcu već skoro deset godina postoji tim koji se u okviru škole za trudnice brine da, svaka zainteresovana buduća mama, prođe pravu psihofizičku pripremu za njlepšu, ali i najzahtevniju ulogu na svetu, ulogu mame.

U ovoj, u svakom smislu posebnoj, školi pored stručnih saveta svaka trudnica dobija na prvom mestu pažnju i razumevanje za trenutno stanje. U školi za trudnice su ponosni na rezultate postignute tokom ovih godina i nadaju se da će tako biti i u buduće.

Sve informacije o školi za trudnice, terminima obuke, kao i stručne savete trudnice mogu dobiti u Centru za prevenciju koji se nalazi u prostorijama nekadašnjeg ATD-a ili se mogu informisati kod svog izabranog ginekologa.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');