Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Stižu ugostitelji - dva "Mekdonalsa" i "Costa Coffee"
 
 

Stižu ugostitelji - dva "Mekdonalsa" i "Costa Coffee"

costa coffieUz ''Mekdonaldsov'' restoran u Plaza centru, o čemu smo već izveštavali, čuveni lanac brze hrane najavio je otvaranje i drajv in varijante kod Tempa. Uz to, uskoro će Kragujevčani, umesto u poznatom kafiću ''Na trgu'', u čarima kafe moći da predahnu uz neki od specijaliteta ''Kosta kafea''.

O Mekdonaldsu se, manje ili više, zna sve. Jedan je od najvećih i najpoznatijih lanaca brze hrane u svetu. U Kragujevcu je krajem devedesetih funkcionisao njihov restoran nedaleko od trga ''Kod krsta''. Na žalost ljubitelja Mekove hrane zatvoren je nesrećne 1999. Zato su mnogi sa nestrpljenjem očekivali povratak poznatog brenda. Uz restoran u šoping molu ''Plaza'', Kragujevčanima će na raspolaganju biti još jedan, i to u drajv in varijanti.

Legendarni kafić ''Na trgu'' uskoro će zameniti planetarno čuvena kafeterija. Costa Coffee kafa prvi put sipana je u šoljicu daleke 1971.godine, u ulici Njuport 9 u Londonu. Danas ima oko 1.700 lokala u 25 zemalja.

Dolazak ovih poznatih brendova znači i novo zapošljavanje. Mekdonalds je već u potrazi za oko 40 radnika za restoran u Plaza centru.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');