Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Univerzitetski časopis Indeks
 
 

Univerzitetski časopis Indeks

naslovnaStudenti se hrabro bore za svoja prava, dokaz toga je i projekat koji im finasira Ministarstvo prosvete. Dobili su prostor gde mogu da se informišu  svi student o najvažnijim dešavanjima na Univerzitetu i u gradu. Jedna grupa studenata sa različitih fakulteta u Kragujevcu, okupila se radi pisanja časopisa posvećenog studentima.

Taj projekat finansira Ministarstvo prosvete, u cilju da student imaju novine u kojima mogu da pronađu sve neophodne informacija koje su im potrebne. Indeks se deli svim studentima besplatno.

Pre desetak dana izašao je i  sedmi broj tog časopisa. Svaki broj je sve bolje i inovativniji, što potvrđuju pohvale koje su im upućene od strane profesora i velikog broja zadovoljnih studenata. Časopis izlazi na svaka dva meseca i osmi broj je već u  pripremi, a izdavač lista je Studentska Asocijacija Kragujevca.

Ukoliko želite i vi da uputite neki komentar, sugestiju ili kritiku ovim mladim ljudima, možete da im pišete na mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');