Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Paketić za sve
 
 

Paketić za sve

paketic za sveU organizaciji Ferijalnog Grada Kragujevca, Košarkaškog kluba “Radnički“ uz podršku grada Kragujevca i ove godine biće organizovana humantarna akcija “Paketić za sve“. Tim povodom danas je u Svečanom salonu Zgrade grada održana konferencija za novinare.

Već drugu godinu zaredom Ferijalni Grada Kragujevca i grad Kragujevac, Gradska uprava za socijalnu politiku i društvenu brigu o deci organizuju humanitarnu akciju a ove godine paketiće ćemo praviti za mališane do 12 godina iz škole “Vukašin Marković“. Paketiće će u toku poslednje nedelje decembra uručiti košarkaši “Radničkog“ – rekla je na današnjoj konferenciji Tamara Lazović, portparol Ferijalnog.

Akcija će biti održana tokom poslednje nedelje decembra a počeće žurkom u klubu “Nemam Ve De“ gde će za ulaz zainteresovani doneti slatkiš, igračku ili knjigu ili nešto slično što bi moglo da bude upakovano u novogodišnji paketić.

U našoj školi ima oko 70-ak učenika tog uzrasta i sigurna sam da će se radovati poklonima. Svakako, profesori i vaspitači organizuju novogodišnje poklone za učenike, ali ovakva pažnja će im svakako prijati – rekla je Tatjana Dragaš, koordinator dnevnog boravka škole “Vukašin Marković“.

Akcija koju su pokrenuli mladi iz Ferijalnog ima za cilj da prikupi i podeli paketiće našim najmlađim sugrađanima kojima je na neki način potrebno više pažnje. Prošle godine poklone su dobili mališani Dečijeg doma “Mladost“ kada je uručeno oko stotinak paketića za decu bez roditeljskog staranja.

Grad Kragujevac i Gradska uprava za socijalnu zaštitu i društvenu brigu o deci uvek izlazi u susret i podržava ovakve akcije, a ovo je samo jedna u nizu akcija sličnog karaktera – rekla je Lela Petrović iz Odeljenja za socijalnu zaštitu.

Izvor: Kragujevac

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');