Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kupači vraćeni, kupanje tek od petka
 
 

Kupači vraćeni, kupanje tek od petka

zatvoreni bazenZa plivanje u bazenu, koji je preksinoć svečano otvoren, vlada veliko interesovanje i već jutros morali smo da vratimo oko dve stotine sugrađana – rekao je Čalija i dodao da se čeka da stignu kabine za presvlačenje i kasete za garderobu. On je napomenuo da će kabine i kasete stići do petka. Kupanje će biti besplatno od petka pa do 3. januara naredne godine, a posle toga na bazen će se ulaziti jedino sa ulaznicom od 200 i 250 dinara, u zavisnosti od doba dana.

Radno vreme bazena biće od sedam časova izjutra, pa do ponoći – rekao je Čalija i naglasio da će aktivisti Sportskog centra „Mladost“ narednih dana po gradskim ulicama, preduzećima, školama i fakultetima deliti dnevno po hiljadu besplatnih ulaznica za bazen.

Te ulaznice, dodao je Čalija, osim što su besplatne sadržaće i datum kada građani mogu da ih iskoriste, s ciljem da se izbegnu gužve, jer je veliko interesovanje Kragujevčana za plivanje u zatvorenom bazenu. Prvi zatvoreni bazen u Kragujevcu otvorili su ministarka sporta i omladine Snežana Marković Samardžić i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, posle čega je usledila revijalna utakmica vaterpolo reprezentacije Srbije. Otvaranje bazena pratio je i vatromet.

Izvor: Pravda

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži