Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Hala "Jezero" dobija novo ruho
 
 

Hala "Jezero" dobija novo ruho

hala jezeroSportski centar ''Mladost'', uprkos finansijskim problemima sa kojima je bio suočen, ovu godinu završava uspešno. Poslovanje je sada likvidno, zaposlenima se ništa ne duguje, a potraživanja prevazilaze obaveze prema dobavljačima. U narednoj godini, između ostalog, predstoje radovi na rekonstrukciji spoljašnjosti sportske hale ''Jezero''.

Nakon dve finansijski teške godine sportski centar ''Mladost'' uspeo je da prebrodi probleme i konsoliduje poslovanje. Zaposlenima su isplaćene zaostale zarade i druga potraživanja, tako da sada nema kašnjenja. Veći deo duga prema Elektrošumadiji je namiren, dok će ostatak biti regulisan reprogramom, pa trenutno SC Mladost konačno posluje pozitivno. Tokom naredne godine u ovom javnom preduzeću očekuju dalji napredak.

U sportskom centru ''Mladost'' najavljuju i da će u hali ''Jezero'' ponovo raditi hotel. Smeštaj će biti namenjen prvenstveno sportistima, ali i gostima koji borave u Kragujevcu.

U planu je da tokom naredne godine bude rekonstruisana i spoljašnost hale. Uz to, sportski centar Mladost očekuje i smanjenje broja zaposlenih, zbog prelaska više radnika u novofrnirano privredno društvo ''Park''.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži