Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac U gradskom "Zelenilu" zadovoljni poslovanjem
 
 

U gradskom "Zelenilu" zadovoljni poslovanjem

gradsko zeleniloU Javnom komunalnom preduzecu ''Zelenilo'' godinu na izmaku ocenjuju kao uspešnu, uprkos finansijskim problemima prouzrokovanim ekonomskom krizom. U 2012. godini, uz obeležavanje 60 godina od osnivanja, ovo komunalno preduzece ocekuju znacajni poslovi, ali i uvodjenje novih usluga.

Kada se podvuce crta ova godina za kragujevacko ''Zelenilo'', kako kažu u menadžmentu, nije bila loša. Nastavljena je konsolidacija, zarade zaposlenima sada ne kasne, a dugovanja preduzeca su svedena na minimum. 2011. godinu obeležili su i Prvi sajam hortikulture, ali i brojni uspešno realizovani poslovi, poput rekonstrukcije Desankinog venca ili uredenja partera zatvorenog bazena.

Naredna 2012. godina bice u znaku jubileja. ''Zelenilo'' ce u aprilu obeležiti 60 godina od osnivanja. U saradnji sa Istorijskim arhivom bice izdata monografija, a obeležavanje godišnjice bice zaokruženo Drugim sajmom hortikluture. U ''Zelenilu'' u nerednoj godini planiraju i formiranje novih službi- za održavanje drvoreda i pejzažnu arhitekturu.

Najavljeno je da ce, uz inženjera šumarstva koji je vec u preduzecu, biti zapošljen pejazažni arhitekta, ali i desetoro nekvalifikovanih radnika.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži