Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Davaoci krvi predstavili monografiju
 
 

Davaoci krvi predstavili monografiju

davaociDruštvo davalaca krvi ''Zastava kamioni'' predstavilo je juče u svečanom salonu Grada monografiju o radu društva pod nazivom ''Prvih deset godina''. Deset godina postojanja, Društvo dobrovoljnih davalaca krvi Zastava kaimona, zaokružilo je monografijom u kojoj su zabeležene najznačajnije aktivnosti humanih ljudi ove kragujevačke fabrike.

Za deset godina u akcijama je prikupljeno oko 7 hiljada jedinica krvi ne samo za potrebe Kragujevčana već i stanovnika drugih gradova. Nije slučajno što je na koricama monografije predstavljen stoletni hrast u krugu fabrike koji simbolizuje trajanje. Kako je rečeno, društvo dobrovoljnih davalaca želi da oformi i podmladak, a danas je 17 članova dalo krv.

Osim Gradske uprave, podršku izradi prve monografije jednog Društva dobrovoljnih davalaca krvi dalo je i rukovodstvo Zastava kamiona kao i sindikati ove fabrike.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');