Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Otvoren "Costa" kafe
 
 

Otvoren "Costa" kafe

costa coffieKosta kafe od sinoć postoji i u Kragujevcu. Ljubitelji kafe, ali i kolača, sendviča i koktela moći će da u prepoznatljiviim proizvodima čuvenog svetskog lanaca kafetirija uživaju u lokalu na Đačkom trgu ispred Prve gimnazije. Prepoznatljive arome Kosta kafe sada su dostupne i Kragujevčanima. Dobrodošlicu na otvaranju lokala na Đačkom trgu brojnim posetiocima poželela je marketing menadžerka Kosta kafea Bojana Rajić. U Srbiji, prvi lokal ovog lanca otvoren je u martu 2007. godine u Beogradu.

Dolazak svetski poznatih brendova dobra je vest i za lokalnu samoupravu. Na otvaranju Kosta kafea član Gradskog veća za investicije Nebojša Vasiljević predstavnicima ove kompanije zamerio je samo to što u Kragujevac nisu došli ranije.

Prvi Kosta kafe otvorili su u Londonu 1971. godine Italijani Serđo i Bruno Costa. Njihov mali porodični posao kupila je Vajtbred grupacija 1995. godine i proširila ga širom sveta, ali i dalje zadržala pravo italijansko nasleđe.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');