Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Veselje, piajnstvo i tuče
 
 

Veselje, piajnstvo i tuče

ngNajduža i najluda noc u godini protekla je u dobrom raspoloženju, uz mnogo pijanih i dosta tuca. Dežurni lekar u Službi hitne pomoci Dušan Đokic, rekao je Radio Kragujevcu da je tokom noci bilo 45 intervencija na terenu, 68 pregleda u ordinaciji za odrasle i 37 pregleda u pedijatrijskoj ordinaciji.

Tokom noci bilo je 45 intervencija na terenu. Bilo je mnogo tuca i pre ponoci, a narocito posle ponoci, a bilo je i mnogo pijanih mladih ljudi koji su bukvalno pokupljeni sa ulice, rekao je Đokic. Prema informacijama iz Urgentnog centra, nije bilo težih povreda, pa su svim povredeni nakon ukazane zdravstvene pomoci, otpušteni na kucno lecenje.

Kragujevcane koji su se odlucili da Novu godinu docekaju na Đackom trgu ispred najstarije Gimnazije u Srbiji, zabavljale lokalne rok grupe.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');