Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Noćno kupanje u Kragujevcu 300 dinara
 
 

Noćno kupanje u Kragujevcu 300 dinara

zatvoren bazenPosle sedmodnevnog promotivnog besplatnog kupanja, pocela naplata ulaza na nove zatvorene bazene. Nakon sedmodnevnog promotivnog perioda besplatnog kupanja ulaz na kragujevacke zatvorene bazene od 3. januara se placa, saopštio je Sportski centar "Park", koji upravlja novim zatvorenim bazenima.

Cena karata zavisi od termina, pa korišcenje bazena u jutarnjem terminu od 8 do 10 sati košta 150, a naradna tri i po sata 200 dinara. Za popodnevno trosatno plivanje u periodu od 16 do 19 sati Kragujevcani ce morati da izdvoje 250, dok ce ih nocno kupanje koštati 300 dinara.

Za porodicni dolazak na bazen važice popust. Ulaznica koja važi za pet osoba u prepodnevnom terminu košta 400, a po podne 600 dinara.

Oni koji žele mesecnu propusnicu, koja omogucava da se 30 dana bazen koristi u bilo kom terminu, morace za ovo zadovoljstvo da izdvoje 3.500 dinara. Godišnja karta za korišcenje zatvorenih bazena, ali i kupanje na otvorenim bazenima tokom leta, prodaje se po ceni od 30.000 dinara.

Sportski centar "Park" odobravace i dodatne popuste za organizovane grupe, fakultete, škole, sportske klubove i sindikate.

Izvor: Kurir-info

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');