Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Parking Servis: Tradicionalna dodela Božićnih paketića deci oboleloj od autizma
 
 

Parking Servis: Tradicionalna dodela Božićnih paketića deci oboleloj od autizma

parking servisU petak 06.01.2012.godine sa početkom u 12.00.časova u „Domu Omladine“ u ul.Branka Radičevića br.1, i ove godine već tradicionalno, JKP„Parking Servis Kragujevac“ uručiće paketiće povodom Božića deci oboleloj od autizma. Istom prilikom Dramski studio Doma Omladine izvešće predstavu za mališane.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i na taj način uputimo apel svim ljudima dobre volje da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima Udruženju za pomoć osobama sa autizmom.

Izvor: Parking servis

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');