Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Ugroženi sugrađani dobili Božićne pakete
 
 

Ugroženi sugrađani dobili Božićne pakete

sokolanaSavet Mesne zajednice Stara radnička kolonija obezbedio je Božićne pakete za najsiromašnije i obolele sugrađane. Hrana, sredstva za higijenu i kućna hemija uručeni su im danas u Sokolani. Ekonomska kriza sustiže sve vise domaćinstava i mnogima je potrebna pomoć. Zato su u Savetu MZ ''Stara radnička kolonija'' odvojili sopstvena sredstva kako bi bar pred Božić pomogli one najsiromašnije i ljude koji zbog bolesti ne mogu da rade.

Onima koji zbog bolesti nisu mogli da dođu, pakete su odneli do kuće. U njima su hrana, kućna hemija i sredstva za higijenu, ono osnovno što je potrebno svakom domaćinstvu, pogotovo za praznik.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');