Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Rad za Božić
 
 

Rad za Božić

badnjakGrađani sa zdravstvenim problemima na Badnji dan moći će da se obrate lekarima Doma zdravlja do 18 časova, a deca predškolskog i školskog uzrasta do 19. U subotu, na Božić, od 7 do 19 časova dežuraće zdravstvena stanica br. 1 i ambulanta u Stragarima, a u periodu od 7 do 11 sati Kragujevčani će moći da se obrate i dežurnim lekarima u zdravstvenoj stanici br. 4, ambulantama u Stanovu, Bresnici, Aerodromu i Erdogliji.

7. januara, od 7 do 19 časova, dežuraće i centralni dečiji i školski dispanzer, Služba kućnog lečenja, a Služba polivalentne patronaže od 7 do 14 sati. Kao i tokom novogodišnjih praznika, na Božić će biti 24 časa dežurna apoteka Bubanj, a u subotu će od 8 do 14 časova biti otvorena i apoteka 1. maj.

Autobusima javnog gradskog prevoza moći ćete da se vozite i na Badnji dan, ali samo do 20 časova, a važiće red vožnje za subotu. Na Božić neće biti javnog prevoza, dok će 8. januara autobusi saobraćati po redu vožnje za nedelju i praznike. Parkiranje u gradu u petak će se naplaćivati do 16 časova, dok će subota biti neradni dan za zaposlene u Parking servisu. I sve pošte u gradu na Badnji dan će imati skraćeno radno vreme do 17 časova, a na Božić neće raditi.

Većina trgovina u petak će imati skraćeno radno vreme, Metro do 17, Trgovinski objekti će na Božić biti zatvoreni, dok će se već u nedelju vratiti na uobičajeno radno vreme.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');