Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Bezbednost na višem nivou
 
 

Bezbednost na višem nivou

bezbednostGradski Savet za bezbednost je svojim radom u 2011-oj značajno doprineo da se bezbednost u Kragujevcu podigne na još viši nivo. Planovi za ovu godinu su ambiciozni, posebno u oblasti zaštite dece, mladih i pripadnika socijalno ugroženih grupa. Nakon jednogodišnjeg perioda neangažovanja, Savet za bezbednost grada Kragujevca je početkom 2011-te obnovio svoju aktivnost i počeo da radi u skladu sa načelima o učešću zajednice na poboljšanju sigurnosti gradjana.

Svečana sednica ovog tela bila je prilika da se ukratko rezimiraju rezultati iz prethodne i naznače planovi za ovu godinu.

Savet za bezbednost nastaviće svoj rad kroz analiziranje problema i donošenje odgovarajućih zaključaka, uz predloge nadležnim lokalnim i državnim organima za njihovo rešavanje. Važna karika u delovanju ovog tela je aktivnost radnih grupa u različitim oblastima bitnim za bezbednost građana i zajednice.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži