Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Svi lokalni putevi prohodni
 
 

Svi lokalni putevi prohodni

stanje na putevmaDežurne ekipe kragujevačke ''Niskogradnje'' čistile su danas seoske puteve gde je napadalo nešto snega tokom noći. Svi nadvožnjaci i visinske tačke u gradu posute su solju i rizlom, kao i prilazi gradu iz svih pravaca. Iako većeg snega tokom prošle nije bilo ni u gradu ni u okolini, dežurne ekipe ''Niskogradnje'' očistile su seoske puteve u kragujevačkom ataru.

So i rizla bačeni su svuda kako bi se izbegla poledica u večernjim satima, a i u gradu su zasticeni nadvožnjaci i visinske tačke, kao i svi prilazi sa magistralnih puteva.

Kako metereolozi najavljuju nove snežne padavine, Niskogradnja dežura 24 sata sa sedam ekipa za cišćenje snega. Dve su pripravnosti u gradu, a četiri za sela sa pratećom tehničkom podrškom. Agregata i soli za posipanje puteva ima u dovoljnim količinama, pa problema zbog snega i poledice u Kragujevcu i okolini neće biti.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');